torsdag 9 april 2009

Skärtorsdag

Skönt! Kvasten är trimmad, kopparkitteln polerad och katten badad....snart bär det av!!

Nä, känner mej allt annat än häxig idag, det är mer nåldyna känsla!! Typ 40 stick på benen och 10 i ansiktet....och inget syns det än!!

Idag blir det fullt ös, handling, frisörbesök och ett besök hos VV! Ska hinna med en PW också.

GLAD PÅSK!!

7 kommentarer:

  1. Ha en härlig dag!
    GLAD PÅSK!

    Kraaam

    SvaraRadera
  2. Okej vad väntar du på, klart vi ska ses där uppe med våra kvastar.....
    Jag kommer snart att ha ont i nästan alla muskler på bålen, ska ju till naprapat/kotknackar/massören snart......säger bara aj, aj, aj...för jag vet vad som väntar...
    Kram på dig så får vi ajja ihop idag...

    SvaraRadera
  3. Det är väl så att det där i fejjat har väl förlamat dina muskler, å det är klart att det tar några dagar innan huden fattar att den inte längre ska korva ihop sig just där! :)

    Kan man lägga det där i ögonvrårna? Jag har nämligen ingen mittimellanögonbryna-rynka, utan mer skrattrynkor som blir djuuupare och djuuupare...

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Vad spännande det ska bli att se allt sen, för jag hoppas det kommer bilder ;)
    Lycka till hos frisören och VV!
    kramar

    SvaraRadera
  5. Nu kan jag äntligen läsa din blogg ifred. Har varit på 3:an i 6 dagar nu, och du vet hur nyfikna människor är.... Alltså det är du som har fått mig att märka min rynka mellan ögonbrynen, fy. Det gör inget du är förlåten. Hoppas du känner dig nöjd nu med dig själv (jag tycker du va söt innan faktiskt) och att allt stannar vid dessa make overs. Väntar med spänning, jag kanske också vill ha botox sen. Nu är jag långledig i påsk. Vi åker med Birka imorgon och dansar lite. Lyxhytt faktisk. 8 år firar vi. Kramis och ha en skön påsk.

    SvaraRadera