onsdag 4 mars 2009

Sjukt trött!

Idag är jag verkligen sjukt trött! Och har ont i benen, är det åldern som gör att man är stel som en pinne när man vaknar och mer ofta än sällan har ont någonstans? Herregud, kommer jag orka kliva upp ur sängen vid 50?

Idag är det jobb på uppvaket och sedan powerwalk med stavar (o Marie!!).
Shit längtar redan till ikväll när jag får gå och lägga mej igen!

5 kommentarer:

  1. Haha, jag tänkte samma tanke när jag gick upp kvart i fyra imorse. Idag ska jag ta det lugnt med träningen. Har tränat sön, mån och tis. Sen kommer jag träna tors och sön igen. Så det blir fem dagar den här veckan...:)

    Kramkramkram

    SvaraRadera
  2. Kan det vara jetlag? Efter allt thailändskt igår? Du får fixa dig färska tulpaner! Kram

    SvaraRadera
  3. Låter som en skön dag trotts stelheten ;)

    SvaraRadera
  4. Haha, ja, antingen är det åldern, eller så är det det faktum att dy tränar helatiden varje dag! klart att kroppen säger ifrån! Det skulle min göra redan första dagen iallfall! *haha*

    Kollade upp det där du sa.. Jag skulle få sammanlagt 0kr eftersom min årslön innan skatt översteg 70.000kr. haha, det va inte precis vida gräser dom hade där inte. men de va ju värt ett försök iallafall.

    Hoppas de lugnade ner sig inne på UVA sen så du fick lite arbets ro.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag kan bara gissa att du är nöjd i kväll då du gjort din PW.....och fått en kick av dina endorfiner.......sjukt trött, ja det är kan ibland, mem det går över som tur är......eller hur??
    Kram.

    SvaraRadera