söndag 1 mars 2009

Botox vs Restylane

Är det någon som kan råda mej?
Har bestämt mej för att testa rynkreducering med antingen Botox eller Restylane (ingen ide med kommenatrer om att det är onödigt, de raderas direkt!!). Men, vilket ska man välja?
Restylane är ju "kroppslikt" och kanske därför bättre, men det verkar inte som det används i pannan.... Botox är lite billigare men det är ju ett nervgift, käns mer farligt!
Någon som vet eller har en åsikt?

7 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Detta är ett raderat inlägg ;)

    SvaraRadera
  3. Botox är väl det som egentligen ger det bästa resultatet, väl? Det är i alla fall det jag hört. Det finns alltid risker, med allt...

    Lycka till med valet ;)

    Mina steg den gångna veckan hamnade runt 40 000 steg... inget vidare. Hur gick det för dig?

    Kram

    SvaraRadera
  4. Läs allt du kommer över innan du bestämmer dig. Men jag tror att Botox är det enda som verkligen syns, men jag har ingen erfarenhet.
    Good luck med att välja.
    ps. egentligen borde mitt inlägg vara raderat ;-)

    SvaraRadera
  5. Hej ja tror att idag spelar de nog ingen roll vilket du väljer de e så bra testat både ok men tror du ska prat med någon läkare innan om vad som e bäst för dej ..... ja har själv inte gjort något sådant men har funderat mycke på de så du e inte ensam om att vilja ;) tycker de e bra att man kan förändra sej o göra som man vill de e ju ändå vår kropp o idag finns de så mycke skönhets grejer att göra så mitt tips e att fråga en läkare el kolla på olika ställen där dom utför sånt o få rekomendationer därifrån osv ...Lycka till o hoppas de går bra ;) ja håller tummarna ...

    SvaraRadera
  6. Ska inte säga att du inte ska göra det, men var försiktig bara! KRAM

    SvaraRadera