torsdag 3 september 2009

Jag - ett svetto!

Ja, jag svettas sjukt mycket när jag tränar....tycker det blir mer och mer för varje gång!
Har tom köpt ett hederligt frotté svettband som jag har för att inte drunkna under träningen!!
Min teori är att kroppen "känner igen" att jag tränar snabbare nu än tidigare, börjar därför transpirera redan under uppvärmningen.... Kan det stämma?

7 kommentarer:

  1. Ja jag tror det absolut... Jag hade ju för säkerhets skull tagit med sån där cyklop och snorkel på träningen... ja, fallifall det blir floder... ;)

    Kram på dig
    Gissan

    SvaraRadera
  2. Hej! Ja det stämmer, svetten är kroppens försvar för att man inte ska "koka över" desto fortare kroppen märker aha nu ska vi bli så där varma igen och så kommer svetten tidigare...jag svettas oxå mycket, men det är väl skönt, ut med allt ur kroppen liksom....du dom där byxorna jag köpte...köpte du oxå sådana? Alltså man känner sig rolig i dom för midjan är så hög...nej måste leta nya...och du ska dina pengar, jag har inte glömt!! Kram kram Vivi som har avklarat 2:a träningspasset...

    SvaraRadera
  3. Shit ja, jag svettas floder när jag tränar! I dag på spinningen var det en pöl under mig! Jag besväras av att det rinner ned i ögonen, så ett band vore nog en god idé även för mig!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Ju mer vältränad du är ju mer svettas du...den du é go va!!
    Jag svettas när jag jobbar som en gris på jobbet, inte så go den, men det är ju träningens baksida...
    Kram svettis!!

    SvaraRadera
  5. Jag svettas också sjukt mkt sen jag började träna..

    SvaraRadera
  6. Jo jag svettas enormt mycket. Det blir faktiskt värre och värre. Det ska ju var ett gott tecken sägs det men det får väl vara någon måtta.

    SvaraRadera
  7. Jag med är ett svetto, min son upplyste mig om att han läst i en vetenskapstidning att vi har ögonbryn för att inte svetten ska rinna ner i ögonen så sluta plocka dem girls !!!!

    SvaraRadera