fredag 18 juni 2010

Fy så värdelöst...!

Var på step igår och kan knappt gå nu.
Inte pga träningsvärk utan mitt högra knä gör så förbaskat ont!
VARFÖR?
Varför måste det hända mej? Och varför just nu när jag kommit igång med både gruppträning och jogg??
Usch vad livet är orätvist!

6 kommentarer:

  1. Det är helt enkelt typiskt... Hoppas det går över snabbt!

    SvaraRadera
  2. sv: Inte sprunit det på över ett år nu men det var iaf den känslan jag hade då, hoppas kunna springa milen innan sommaren är slut igen, men vi får se.

    Vad tråkigt med knäet!!! Förstår att det känns orättvist nu du som varit då duktig, men överbelasta det inte nu då blir det aldrig bra, cykla är dock bättre för knäet så sen när du har vilat upp det borde du kanske börja med det. Hoppas knäet kryar på sig.
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Träffade Marie-Louse Åkerstedt på VC i dag. Elitlöperskan har ju ett trasigt knä så här på ålderns höst. Jag frågade var hon nu gör av all energi. Han har köpt en racercykel och cyklar till och från jobbet (hon bor i Järna) samt simmar i stället. Kanske ett tips?

    SvaraRadera
  4. Trist. Springer du på asfalt eller något mjukare underlag? Hur har du gått tillväga när du börjat jogga, fullt ös medvetslös från start eller mer steg för steg. När jag började var det ju en väldigt långsam ökning av belastningen, men ändå så fick jag ont i knät precis när jag närmade mig 5 km. Sedan jag började springa i spår istället för på asfalt har jag inte haft några som helst problem trots att både tiden och distansen ökat.

    Det jag hört är ett vanligt problem när man börjar jogga är att konditionen förbättras ganska snabbt medan det tar längre tid för kroppen att anpassa sig = man ökar för snabbt. Du vet bäst själv, det var en tanke från min sida.

    Apropå att tycka det är apjobbigt eller inte så tror jag inte att jag hade kommit till det läge då jag tycker det är skönt att springa (det börjar hända då och då) om jag inte hade tagit det steg för steg. Idag var det apjobbigt men det berodde på slarv/glömska/dålig planering. Hade druckit dåligt innan och glömde vattenflaskan i bilen.

    Hoppas knät blir bättre snart!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Aj aj , hoppas det blir bättre. Tips är om det inte försvinner är att uppsöka Sjukgymnast. de har guld värda tips och övningar som faktiskt hjälper ;) kram

    SvaraRadera
  6. Nej nu vet inte, det var ju inte så att du skulle ta över nu, när jag är på bättringsvägen....
    Råd:
    1, Detta behöver kollas NU, ok!
    2, Stöd och pepp kommer här.....hoppas det känns..
    3, Du är seg...allt är överkomligt!!

    Kramar i massor....

    SvaraRadera