lördag 25 juli 2009

HJÄLP!!

Funderar över min mathållning i Norge, ska jag kanske köpa med mej soppor och köra en rivstart där? Vilka är då bäst? Jag gillar ju choklad nutrilett, men det kan man ju inte äta fem ggr om dagen i 11 dagar!
Någon som testat Modifast?
Cambridgesopporna gillar jag INTE, tycker de är blää och lite jobbigt att behöva ha en stavmixer med sig jämt!

Tror ni att man kan äta frukt och grönsaker under tiden? Annars tror jag inte att fixar det!! Kan inte tänka mig att jag kan jobba nätter utan att tugga på något....

6 kommentarer:

  1. Att jobba natt utan att tugga på något går inte. Vet jag av erfarenhet. Jag åt knäckebröd när jag gjorde mina nätter. Detta för att hålla mig vaken. Åt annat också dock inga lättare soppor är jag rädd :-))

    Ha en bra dag

    SvaraRadera
  2. Jag har testat Modifast, tyckte dom smaka bra, men så värstens mättande vet jag inte om dom var... skulle köra GI, konsverer är ju toppen, tonfisk, musslor, sparris, champinjoner osv....det åt jag bland annat i Norge...men jag vet att natt är tufft..jobbar så själv, men knapra en morot...
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag har ju kört modifast ( o även testat andra innan) och tyckte mycket om modifast, dom smakade gott, jag höll mig mer mätt än på andra pulver och kunde också träna.
    KOlla bakåt o min blogg på mina modifast-utvärderingar, maila mig om du vill ha länk eller fler frågor om dom. O du kan du beställa provpaket helt gratis! www.modifast.se

    SvaraRadera
  4. Jag har beställt Modifast men inte provat, ska igång med en rivstart nu efter semestern...kram

    SvaraRadera
  5. Gudars...har ingen aning. Men vad jag däremot vet är att frukt inte är så hiiiimla bra att äta stora mängder av. Det innehåller rätt mycket socker... men om man är sugen på något man man ju köra på de där sockerfria halstabletterna eller nåt kanske...har hört att många gör det under sina Itrim-veckor..

    Å du förresten...tack för att du hänger i inne hos mig! Det är inte jätteaktivt just nu, men jag har storslagna planer för bloggen om ett par veckor. Håll ut!

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Modifast har jag testat för några år sen. Var väl god tyckte jag.

    Min favorit nu är färdig tetra med caffe latte smak från Naturdiet och deras Hazulnut bar. :)

    SvaraRadera