torsdag 25 augusti 2011

Aj Aj Aj....

....vad det gör ont i armen!
Resultatet visas inom kort.
Published with Blogger-droid v1.7.4

10 kommentarer:

  1. ÅH!!!! spännande!!! under vilket håll du valde att skriva från nu då, uppifrån och ner eller nerifrån och upp!! är du nöjd?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Okey, nu fattar jag att det var en tatuering och inget botox, som jag trodde var på gång.

    Vad spännande!

    SvaraRadera
  3. Och tänkte att det var benen. Jag har tatuerat mig men har inget minne av att man fick "plåster" på efter? Är det en tatuering vill vi veta hur den ser ut!

    SvaraRadera
  4. De blir kanon :) kram Jessica (vill du inte göra en till snart;)

    SvaraRadera
  5. MARIBELLA SA...

    Annika: Ja, det är det!

    Mia: Supernöjd (med några små undantag!)hm....från arbågen mot handleden, Är det uppifrån eller nerifrån...?

    Lotta: det ena utesluter inte det andra!!

    Marie: tack vännen! Du har just gett mig motivation till ytterligare 1-3 v pulvrande! "Jag trodde det var benet"..... Så tjocka ar´mar har man alltså! Så de ser ut som ben på bild!

    Jessica: inte just nu! Då måste jag verkligem komma på vad och vart!

    SvaraRadera
  6. Men fy vad det ser ILLA ut! Tatuering!? Ang rädslor, så tänker jag nästan aldrig på dem, det som händer, det händer. Men jag funderade över rädslor med anledning av den stora rädslan för varg här hos oss! Jag kan inte förstå den riktigt, satt i ett större perspektiv, men det är en helt annan fråga! Jo, Lukas börjar bli rejält könsmogen, kissar på varenda träd och är sjukt intresserad av Pennys rumpa. Han försöker också rida på min ena katt, vilket jag säger ifrån på skarpen. Vi hade ju tänkt att ställa ut honom men nu hänger hans öron fel, så då lutar vi åt att kastrera honom istället för vår tik. Hon är ju 7 år se det känns lite skakigt faktiskt. Lukas är ganska hög, inte alls så lågställd. Vi älskar honom mycket men jag tycker inte att han ser ut som en JR. Snarare blandning mellan Foxterrier och Parson. Jag hoppas att han slutar växa på höjden NU!! Vi går fortsättningskurs nu och det fungerar jättebra, förutom att han ff blir väldigt åksjuk. Ett stort problem för oss, eftersom vi drar oss för att ta med honom i bilen.Men han är duktig på kursen, kvick att lära och älskar allt och alla!

    Ha det bäst!

    Helena

    SvaraRadera
  7. Angående storlek så är idealmankhöjd 25-30 cm och vuxen vikt 5 kg per 5 cm. Lukas är redan 29 cm. Men de växer inte så mycket på höjden nu har jag hört! Öronen ska vara framåttippade, Lukas öron står upp lite och hänger ner åt sidan. De var framåttippade tills för en månad sen, så jag hoppas att de lägger sig rätt. Jag tycker det är konstigt att han blir så hög för vare sig pappan eller mammam var ju så höga. Äsch de tär ju bara utseende, inget viktigt egentligen, han är ju perfekt i temperament och i sin flockkänsla som gör att han inte sticker iväg. Hur hög är Dio?

    SvaraRadera
  8. Spännande!

    Sv. Japp ska bli jätteskönt med lite ledigt, hade ju bara tre veckor tidigare i somras.

    Ha det bra

    SvaraRadera
  9. You are my girl honey!!!! Jag är ju också som sagt var sugen på en text, men ingen hårdrock utan LS you knowe ;) Kan du göra en så kan jag göra en fjärde trots ringa ålder, hihi. Nu tycker jag Mia ska göra en också!!!! Kramiz

    SvaraRadera