söndag 2 januari 2011

LCD -etapp 2

Sitter och laddar (med ett glas rött och en Paradis ask....) inför pulverdiet nummer två.
Denna omgång är det två veckor som gäller och minst 2-3 kg som ska bort!
Imorgon startar jag, och på självaste födelsedagen ska jag få tugga igen!
Den här gången är det inte för att prova på, nu har jag ett mål.
Och målet är nog inte uppnått efter denna omgång, jag beräknar även en "etapp 3" senare i vår.
Lycka till önskar jag mig själv!

9 kommentarer:

  1. 14 bitar är väl inte mkt?Hade ju bränt massa i spinningpasset innan också ;)

    Lycka till! kram!

    SvaraRadera
  2. Lycka till! Detta kommer du klara hur lätt som helst ju! Duktig du är som orkar byta ut alla mål, jag klarar bara ett annars kommer jag hungra ihjäl ;) Peppkram

    SvaraRadera
  3. Lycka till!
    Hade ju tänkt köra Cambridge, men kör med LCHF ett tag tills dessa skitfökylningar ger med sig.

    SvaraRadera
  4. Heja vackra du. Du kommer greja detta galant.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jadu jag kan inte annat än undra vad du håller på med. Lär du ut det till dina patienter att om vikten inte är ok så kör ett par veckor pulver så blir det bra?
    Alltså pulver är väl bara ett hjälpmedel för att få in en ny livsstil. Inte att gå ner för att sedan unna sig både det ena och det andra.

    Som vanligt gör du precis som du vill själv och du får ta min kommentar som du vill men jag är väldigt tveksam till det du håller på med.
    Ta hand om dig
    Kram

    SvaraRadera
  6. Svar till Peter;
    Nej, jag lär inte ut till mina patienter att det är OK att äta pulver en period, för att sedan svävs ut och ta ytterligare en kur! Precis som du säger så är det för att bryta mönster och få in nya vanor! Mina patienter är dock feta (enl BMI) och har metabola komplikationer, det har inte jag! De ingår dessutom i ett helt koncept där behandlingen är över ett år och innefattar så mycket mer än bara 6v pulver.

    Jag har dessutom inte gått upp ett kilo sedan förra pulverperioden, är kvar på samma och vissa dagar tom mindre vikt. Alltså klarar jag rätt bra att vara viktstabil, det är det svåra efter att ha gått på diet, och då gick jag inte ens "fortsättningskursen"...
    Så lite koll tycker jag att jag har. Min plan har hela tiden varit att ta pulver i etapper tills jag når min målvikt, det blir kanske totalt 10 veckor. Endel kör 10 v i sträck, andra i etapper. Allt efter hur det passar varje enskild person.
    Och än så länge käns det som att det passar mej bra!

    Och, btw, det finns säkert lapplisor som felparkerar, trafikpoliser som kör mot rött, lungläkare som röker etc etc. Förmodligen kan de ändå vara professionella när de jobbar!

    SvaraRadera
  7. Ha ha där fick jag.
    Men coolt att du hade en plan som du följer. Bra jobbat. Btw så har jag ingen aning vad du jobbar med för grupp av patienter.
    Men sättet du beskrev om vin och choklad innan pulverveckorna lät inte så bra.

    Lycka till

    SvaraRadera